Ursandståget tuffar på. Nästa hållplats Trenova

Ursandståget får en ny hållplats. Efter midsommar kan badgäster och campare förgylla vistelsen på ”Vänerns riviera” med en tur till Trenova – om så för att utmana familjen i bowling, äta en bit mat eller shoppa.

Ursand har det mesta en semestrare kan önska och en stående favorit bland aktiviteterna är Ursandståget. Tidigare år har tåget gått till torget och tillbaka men i år fortsätter det mot Trenova som bara ligger några minuter därifrån.

– Med en direktlänk in till centrum hoppas vi kunna ge stort mervärde till våra gäster och samtidigt stötta näringslivet, säger Carl Ceder, platschef på Ursand Resort & Camping.

På Trenova finns bland annat bowling, shuffleboard, restauranger och gym. Dessutom finns Willys och Systembolaget i nära anslutning.

– Här kan campinggästerna fylla på skafferiet, aktivera sig eller äta något gott, säger Karolin Olsson, utvecklings- och etableringsansvarig på Trenova Fastigheter.

Från och med veckan efter midsommar kommer turerna att gå varje fredag och lördag (tisdag till lördag under högsäsong – om vädret tillåter), en gång i timmen mellan klockan 09.30 och 18.00.