Trenova Företagspark

Pil neråt

Trenova Företagspark

pattern

Trenova Företagspark

Flexibla och anpassningsbara lokaler

På Trenova Företagspark sätter vi en ära i att vara flexibla och har flera lokaler som kan anpassas helt efter våra hyresgästers önskemål. Idag har flera lokala företag och organisationer såväl som en och annan internationell aktörer valt att etablera sina verksamheter hos oss. Men än finns utrymme och möjligheter för fler affärsverksamheter som vill vara med och bidra till vårt breda utbud.

Nära till allt

Trenova Företagspark ligger mitt i centrala Vänersborg. Med grannar som Apoteksgruppen, Systembolaget, Willys och Hitio Gym har Trenova Galleria blivit en naturlig träffpunkt. I gallerian finns dessutom tre restauranger: Le Croissant, Pizzabakeren och Winnie’s Kitchen n’ Comfort. Det går också bra att köpa med mat och gå ner till Skräckleparken och äta lunch på en bygga vid Vänern. 

För den bilburne finns gott om parkeringar alldeles utanför, men när fler och fler vill minska sitt bilkörande så gör vårt centrala läge – och närheten till goda kommunikationer – Trenova Företagspark till ett hållbart alternativ. Vi har två busshållplatser alldeles utanför dörren och bara 10 minuters promenad till och från Resecentrum. Om man inte vill cykla eller gå hit förstås.

Ta in på Vänersborgs kanske mest anrika kontorshotell

Vill du bli en av våra hyresgäster, hör av dig till Karolin, utvecklings- och etableringsansvarig på Trenova Fastigheter.

Lediga lokaler:

Karolin Olsson
Utveckling & Etablering

karolin.olsson@trenova.se

0793 – 410 306

Några av våra hyresgäster