Butiker på området

Varierat utbud av butiker, klustrade nära varandra.

Pil neråt

Butiker på området

Varierat utbud av butiker, klustrade nära varandra.

pattern

Butiker på området

Varierat utbud av butiker, klustrade nära varandra.

Ängshem Inrederi

Ängshem Inrederi är en inredningsbutik på nätet och butik på AF Carlssons Gata. Sortimentet består av ett personligt & noga utvalt sortiment inom både hem & trädgård.
Följ gärna butiken på Instagram @angsheminrederi.se för mer inspiration & nyheter!

Varmt välkommen in!

Normal

Hos Normal säljer vi helt normala varor till onormala priser. Sortimentet omfattar allt från kaffe och kryddor till kända märken inom t.ex. hudvård, hårvård, tandvård, schampo, makeup och rengöring. Kort sagt: Alla de saker du inte kan vara utan i din vardag och helst inte vill sakna på hyllorna därhemma – till fasta, låga priser såklart.

Zoofamiljen

Hund, katt, fisk, fågel, och smådjur – alla är välkomna när Zoofamiljen slår upp portarna under våren. I Trenovas första djurbutik hittar du allt som behövs för att skämma bort din pälskling: leksaker, godis, mat och tillbehör. Ett särskilt fokus ligger på nordiska, ekologiska och naturliga produkter från välkända leverantörer. Välkommen till en djurbutik som sätter djurlivskvalitet före allt annat.

Nyståhl Textil

”Det som inte finns hos Nyståhl Textil, det finns inte alls”. På A F Carlssons gata hittar du snart Vänersborgs äldsta tygaffär. Här finns allt vad gäller tyger, mönster och tillbehör inom sömnad, stickning och broderi. Butiken tar också emot beställningar av syarbeten.

Elgiganten Phone House

Elgiganten Phone House är en av Sveriges största återförsäljare inom mobiltelefoni. Här finns allt för ett mobilt liv – abonnemang, senaste mobiltelefonmodellerna, skal, hörlurar, högtalare och supporttjänster. Surfplattor och smarta klockor är också delar i utbudet.

Systembolaget

Alkohol är inte en vara som andra. Därför är också Systembolaget ett annorlunda företag. Istället för att fokusera på vinstmaximering, står enskilda individers och samhällets välmående i centrum.

Willys

Willy:s affärsidé är att bra mat inte ska kosta mer än nödvändigt. Därför satsar de på brett sortiment och låga ordinariepriser. I butiken finns allt från fräscha, säsongsaktuella färskvaror och ekologiska alternativ till välkända varumärken.