Lediga lokaler

Pil neråt

Lediga lokaler

pattern

Lediga lokaler

Lediga lokaler

Trenova blir ett nytt offentligt rum i staden. I denna miljö ska besökare underhållas och trivas. Vill du bli en del i vardagsrummet, vara med och planera din egen lokal? Här finns nybyggda råytor som kan färdigställas i samråd med er. Hyresnivå och inflyttning sker efter överenskommelse.

Gymverksamhet

Är du en passionerad fitnessfantast och en driven entreprenör? Då har du chansen att hyra 800 m2, fullt utrustat och färdigt gym i Trenovas Galleria.

Kontorslokal i Tändsticksfabriken

Här finns i gatuplan plats för en större hyresgäst. Fin ledig lokal om 450 kvm fördelat på cirka 15 kontor. På andra våningen finns 5 lediga kontor. Där delar hyresgästen på gemensamhetsytor som tex köket.

Trenova Kontorshotell

Här hyr du ett rum och får på köpet tillgång till mötesrum och sällskapsytor. Dessutom sällskap i fikarummet av andra hyresgäster. Här samsas småföretagare och organisationer som Batteribolaget, Cortex, Företagarna och Eider Advokatbyrå.

Vill du bli en av våra hyresgäster, hör av dig till Karolin, utvecklings- och etableringsansvarig på Trenova Fastigheter.

Lediga lokaler:

Karolin Olsson
Utveckling & Etablering

karolin.olsson@trenova.se

0793 – 410 306