Apoteksgruppen flyttar in till våren

I vår flyttar Apoteksgruppen från Torpa till Trenova. De blir de första hyresgästerna i Galleria 2, vägg i vägg med Systembolaget.
– Vi får större lokaler och ett centrumnära läge, säger Erik Sjögren, Försäljningsansvarig på Apoteksgruppen. Det innebär bland annat att vi kan erbjuda våra kunder ett bredare utbud.

Apoteket håller öppet alla dagar i veckan för bästa möjliga service och erbjuder extra tjänster som t.ex. antikroppstester, blodtrycksmätningar och vaccinationer mot säsongsinfluensa, TBE etc.
Här finns också det vanliga utbudet med receptexpedition, receptfria läkemedel och ett noga utvalt utbud av egenvårdsprodukter.

– Kundernas hälsa är vår drivkraft. Vi vill hjälpa dem i livets alla skeenden och lovar alltid ett gott råd på vägen. Det är en viktig ingrediens i vårt grundrecept, säger Erik. Med en etablering mitt i stan blir vi mer tillgängliga vilket ligger helt i linje med vår filosofi.

Apoteksgruppen är en svensk apotekskedja med 200 apotek runt om i landet. Sedan våren 2018 ägs de av Euroapotheca som är en av de största apoteksaktörerna i norra Europa.